Függöseg

2012.08.08. 08:00 hannibal007

A napi munka utan most szinte mindenre van idöm. Tok erdekes, mert eddig nem voltam ilyen szerencses. Ledolgozom a kötelezö 9 oramat, amiben persze egy ora szigoruan ebed szünet es utana most semmi kötelezettsegem nincs.

Na ilyenkor szokta az ember tökre elbaszni az egesz napjat. Es en is eleg gyakran csinalom ezt. Ugy probalom ezt a helyzetet elkerülni, hogy megtervezem a delutanom, es mindig kitalalok valamilyen programot. De ez eleg nehez, mert sorozatfüggö vagyok. Nem tudom, hogy ezert miert alakult ki bennem, de ha elkezdek egy sorozatot, akkor azzal nem tudok leallni, csak ha tenyleg a vegere ertem. Nem jo tulajdonsag. A függöseg mindig jelent valamit. Csak ugy nem lesznek függök az emberek.

A szappanoperáknak köszönhetően elmenekülhetünk egy másik világba, ha a sajátunk éppen unalmas számunkra.

Ezzel en nem nagyon ertek egyet. Nem tartom a sajat eletemet unalmasnak, de azt sem szeretem, amikor peldaul vasalnom vagy föznöm kell es hulla csendben vagyok a lakasban. Akkor mar inkabb szoljon valami a hatterben. En nem nagyon akarok reszt venni az itt bemutatott eletekben (Jo talan a Szüli Feliben, mert az olyan szines). A gond akkor van, amikor meg vissza van 20-25-40 perc es nem tudom abbahagyni, mert akkor mar a vegere "kell" erni.

Probalom tultenni magam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itt-es-most.blog.hu/api/trackback/id/tr974700071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása